Welkom!

Welkom!

Hartelijk welkom op de vernieuwde site van Dienstencentrum Copernicus. We zijn nog niet helemaal klaar, maar de meeste informatie kunt u hier al vinden. Tot ziens in ons Centrum!

De vrijwilligers.

PR en (sociale) media: hoe promoot ik een evenement – hulp gevraagd!

Voor een aantal gasten van ons, voornamelijk conservatoriumstudenten, is het soms lastig om een concert of evenement te promoten. Daardoor vallen fantastische initiatieven soms in het water wegens gebrek aan belangstelling.

Wij willen hen helpen door een workshop te organiseren hoe je een evenement goed kan promoten: via sociale en traditionele media, flyeren, pakkende tekst schrijven, persbericht, netwerken en wat er nog meer te pas komt.

Wij kunnen hosten en hebben een beamer, wie kan gratis of tegen een kleine vergoeding inhoudelijk adviseren? Graag reageren via onze mail!

Aankomende evenementen

Evenement details:

 • za
  17
  feb
  2018

  Copernicus Concert Café: Société Nationale de Musique

  14.00 - 18.00hEntree € 5,00

  Flyer Copernicus Concert CaféDe Société Nationale de Musique, een concertgenootschap opgericht in Parijs in 1871 door Camille Saint-Saëns en Romain Bussine, werd opgericht om de uitvoering van (toenmalige) hedendaagse Franse muziek te promoten. Gedurende haar bestaan ​​telde de vereniging onder haar leden enkele van de meest opwindende componisten van hun tijd, waaronder (onder andere) Gabriel Fauré, César Franck, en later ook Claude Debussy en Maurice Ravel.

  Het concert van Duo Majorana presenteert originele stukken voor cello en piano door leden van de Société. Maar ook arrangementen van hun stukken door Jules Delsart - een uitstekende cellist en een centrale figuur in de Parijse 'music scene' van die tijd. De rol van Delsart in dit concert eindigt niet met zijn arrangementen, want het duo streeft naar een stijl die sterk geïnspireerd is door Delsart en zijn collega's. Zij dagen u uit om naar vertrouwde stukken te luisteren die in een heel onbekend jasje zijn gestoken!

  Wat is het Copernicus Concert Café?

  Klassieke muziek dichter bij de mensen brengen en musici dichter bij het publiek, in een gezellige omgeving. Daar gaat het om in het Concert Café! Klassieke muziek is als de Top 100 van nu: muziek om bij te praten, te drinken of om ademloos naar te luisteren. En dat kan bij uitstek bij ons.

  Samen met (hoofdzakelijk) masterstudenten en recent afgestudeerden Nederlandse conservatoria verzorgen we maandelijks een concertje. De muziek is gevarieerd: van Barok tot Romantiek, van solo tot ensemble. Korte stukken, uitleg bij de muziek en een goed gevulde bar!