Welkom!

Welkom!

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws en een kalender met de komende activiteiten van ons Dienstencentrum.

Kerst vier je samen in Dienstencentrum Copernicus!

Voor de achtste keer op rij openen wij de deuren op tweede kerstdag voor mensen die niet bij familie of vrienden kunnen of willen zijn, en behoefte aan wat gezelligheid hebben. Wat we zoal doen ziet u hieronder.

Zoals ieder jaar vragen we of belangstellenden zich willen opgeven. We zijn verrast door het grote aantal aanmeldingen dit jaar! Daardoor is er helaas geen plaats meer en kunt u zich niet meer aanmelden. Excuus!

Aankomende evenementen

 • zo
  22
  dec
  2019
  16:00Toegang € 10,00

  Prachtige klanken van theorbe, blokfluit en barokfagot

  Punto Bawono op de theorbe en luit, en Galit Zadok op blokfluit en barokfagot spelen pareltjes uit de barok. Luister ademloos naar de prachtige klanken van deze barokinstrumenten en kom volledig tot rust bij deze soms meditatieve muziek.

  Kom genieten van deze muziek en neem vrienden, bekenden, familie en buren mee. De deuren gaan open om 15.30 uur. De toegang bedraagt €10,00 en kaarten koopt u aan de zaal. Reserveren is niet nodig.

  Programma
  (meer…)

 • do
  26
  dec
  2019
  16:00Helaas geen plekken meer beschikbaar

  Tweede kerstdag in Dienstencentrum Copernicus

  Al voor het achtste jaar op rij opent Dienstencentrum Copernicus in Den Haag de deuren voor een bijzondere Kerst. Op Tweede Kerstdag biedt het centrum een gevarieerd programma voor iedereen die kerst niet met familie of vrienden kan of wil vieren, maar wel een gezellige middag en avond wil. Kerst vier je samen in Dienstencentrum Copernicus!

  Vanaf 16.00 uur hebben we een programma voor een gezellige middag waar u buurtgenoten kunt ontmoeten. We organiseren een aantal bijzondere optredens, waaronder een optreden van het Winterlichtkoor en Chinese dansgroep. Voor de liefhebber draaien we ook een bingo. Het belooft een bijzondere middag te worden. Ook serveren we een sfeervolle kerstmaaltijd.

  Het evenement is erg populair! Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. U kunt zich dus niet meer aanmelden. In verband met brandweervoorschriften en inkoop kunnen alleen mensen die zich al aangemeld hebben binnen komen.