Copernicus Concert Café: A Classical Trio

Copernicus Concert Café: A Classical Trio

Klassieke trio’s voor viool, viola en cello

Het nieuwe seizoen van het Copernicus Concert Café gaat van start met een prachtig concert met werken van Mozart, Hummel en Hoffmeister. Deze drie barokke virtuozen worden vertolkt door het trio James Hewitt & Xiangji Zeng (viool/viola) en Tomas Kardos (cello). van het Estehaagse Ensemble.

Kom genieten van deze muziek en neem vrienden, bekenden, familie en buren mee. De deuren gaan open om 15.30 uur. De toegang bedraagt €10,00 en kaarten koopt u aan de zaal. Reserveren is niet nodig.

Wat is het Copernicus Concert Café?

Klassieke muziek dichter bij de mensen brengen en musici dichter bij het publiek, in een gezellige omgeving. Daar gaat het om in het Concert Café! Klassieke muziek is als de Top 100 van nu: muziek om bij te praten, te drinken of om ademloos naar te luisteren. En dat kan bij uitstek bij ons.

Samen met (hoofdzakelijk) masterstudenten en recent afgestudeerden aan Nederlandse conservatoria verzorgen we maandelijks een concertje. De muziek is gevarieerd: van Barok tot Romantiek, van solo tot ensemble. Korte stukken, uitleg bij de muziek en een goed gevulde bar!


Reageren is niet mogelijk.