Copernicus Concert Café: Songs of Kings and Bards

Copernicus Concert Café: Songs of Kings and Bards

`Songs of Kings and Bards` is een concert met een verfrissend contrast tussen de koninklijke muziektalenten van koning Hendrik VIII en de folkloristische tradities van anonieme Britse componisten van de renaissance en baroktijd.

De gedichten in de liedjes beschrijven privé-emoties van een beruchte koning en verhalen die zich in de loop van de jaren hebben ontwikkeld met de mensen van de U.K.

The Wandering Bard presenteert een intieme ervaring met de woorden en betekenis van de gedichten door perfect uitgebalanceerde historische en moderne arrangementen.

 

The Wandering Bards
  • Kat Carson – sopraan,
  • Esin Yardimli Alves Pereira – viool,
  • Ricardo Alves Pereira – gitaar, en 
  • Adam Passingham – bodhrán (Ierse drum).
Wat is het Copernicus Concert Café?

Klassieke muziek dichter bij de mensen brengen en musici dichter bij het publiek, in een gezellige omgeving. Daar gaat het om in het Concert Café! Klassieke muziek is als de Top 100 van nu: muziek om bij te praten, te drinken of om ademloos naar te luisteren. En dat kan bij uitstek bij ons.

Samen met (hoofdzakelijk) masterstudenten en recent afgestudeerden aan Nederlandse conservatoria verzorgen we maandelijks een concertje. De muziek is gevarieerd: van Barok tot Romantiek, van solo tot ensemble. Korte stukken, uitleg bij de muziek en een goed gevulde bar!


Reageren is niet mogelijk.