Soos Samen 50+

Soos Samen 50+

Homo-iconen

Wat is een homo-icoon? Dat is iemand die veel voor de lhbti-gemeenschap betekent, een sterke voorbeeldfunctie heeft of een belangrijke rol heeft in de “homo”cultuur. Tja, en dat zijn er tegenwoordig heel veel, dus wie zet je dan in het zonnetje… Vandaar dat we de oudste, de H. Sebastiaan een plekje gunnen op onze poster. Zijn ontblote bovenlijf, de symboliek van de doorborende pijlen, zijn smartelijke blik maken dat veel (vooral) gay mannen hem zien als verbeelding van de onderdrukte en gemartelde niet-uit-de-kast homo. Zo, genoeg geschiedenis!

Wij gaan op de laatste dag van The Hague Pride een feestje maken met optredens door homo-iconen uit het heden en recente verleden. Iconische playback acts door onze eigen vrijwilligers van iconische popsongs. En dat allemaal met onze gezellige gasten (u dus) en onze vrolijke vrienden achter de bar.

Doordat onze keuken nog niet klaar is, wordt ook deze keer gecaterd… Voor maar €6,50 eigen bijdrage verzekeren we u dat u zal smullen!

Kom dus vooral met familie, vrienden en bekenden zondag 9 juni 2019 naar de Daguerrestraat. De deuren gaan om 16 uur open. Tot zondag!

Wat is Soos Samen 50+?

Soos Samen 50+ is een gezellige bijeenkomst speciaal voor oudere homo’s, lesbo’s* en hun vrienden. Iedere tweede zondag van de maand. Dienstencentrum Copernicus, Daguerrestraat 16, Den Haag. De toegang is gratis en mee-eten kan voor €6,50 eigen bijdrage.

*Soos Samen 50+ staat open voor de hele LHBTIQA+ – queer gemeenschap en hun vrienden.


Reageren is niet mogelijk.