Over onze gasten

Over onze gasten

Wij zijn blij met een aantal vaste gasten in ons Dienstencentrum, die door hun bijdrage meehelpen ons centrum in stand te houden en die hun aandeel leveren in het realiseren van onze missie. Graag stellen we ze hier aan u voor.

Green Dance Studio

Green Dance Studio is een dansschool met een fris en ondernemend team. Ons doel is dan ook om een dansschool te zijn waar iedere dansliefhebber terecht kan.

Bij Green Dance Studio staan groei en positiviteit voorop. Wij willen een prettige en gezellige sfeer neerzetten waarbij de ontwikkeling van zowel danser als persoon voorop staat.

De lessen worden gegeven op de Daguerrestraat 16 (Dienstencentrum de Copernicus) te Den Haag.

We bieden lessen aan in Breaking (Breakdance) en Hiphop. Kinderen vanaf 8 jaar (7 jaar in overleg) zijn welkom om een keer gratis een proefles bij te wonen. Voor meer informatie waaronder lestijden kijk op de website van Green Dance of stuur een mailtje.

Vocal Group (ladies only) Madame Jeannette

Logo Madame Jeanette

Een Madame Jeanette is zo’n kleine, ontzettend hete Surinaamse peper. Maar in dit geval staat het voor een pittige vocal group voor 20- tot 35-jarige vrouwen. Uitstraling, lef en zingen of je leven er vanaf hangt, met plezier op het podium staan, zingen zoals we zijn: recht voor z’n raap. We zingen meerstemmig, 3 of 4 stemgroepen, afhankelijk van het liedje. Madame Jeanette zingt vooral popmuziek, maar maakt ook uitstapjes naar andere genres. Van Beyoncé, BLØF, Michael Jackson, Glee tot Joni Mitchell.

Madame Jeanette repeteert iedere maandagavond van 19.15 tot 21.15 uur in Dienstencentrum Copernicus. 

Voor inlichtingen kunt u mailen met: madamejeanette@vokaaltotaal.nl of kijk op de website.

Gemengd koor Pepperoni

Pit en sfeer

Pepperoni is een gemengd koor met pit, en bestaat uit zo’n 40 leden in 6 stemgroepen. Dat levert een stevig geluid en mooie vocale wisselingen.

Wat we zingen?  Frisse en vrolijke  popsongs, ook Nederpop, ballads en latin, en soms een uitstapje naar andere muziekstijlen. Voor zingen met passie.

Pepperoni repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in ons centrum. Meer informatie op de website of mail met Pepperoni@vokaaltotaal.nl

Mijn Koor

Albert-Jan leidt een gezellig koor van mannen en vrouwen die plezier hebben in het samen zingen. Het repertoire is gemengd, wel is er altijd een Kerstuitvoering met allerlei klassiekers. 

Het koor oefent op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in ons Dienstencentrum. Meer info: kijk op hun website, facebookpagina of mail naar info@mijnkoren.nl

Marga’s boodschappenbingo

Elke dinsdagmiddag een gezellige bingo in ons centrum. U speelt mee al vanaf €7,-. Ook zijn er de lekkerste broodjes verkrijgbaar! Bingo van 13.00 tot 16.15 uur, zaal (en keuken) open vanaf 12.00 uur.

Volle Evangelie Gemeente De Ware Wijnstok

Visie / Doel:

  • Onze visie is om zoveel mogelijk mensen klaar te maken als arbeiders in Gods Koninkrijk en hen uit te zenden om de blijde boodschap (evangelie) aan de wereld te verkondigen.
  • Het verkondigen van het evangelie zoals Jezus Christus dat bevolen heeft aan Zijn discipelen in Marcus 16:15

Er is een dienst elke zondag van 10.30 tot 12.30 uur in het centrum. Elke eerste zaterdag van de maand is er een Hindustaanse samenkomst van 14.00 tot 16.00 uur. Meer informatie via de website.