Over ons

Menu

Het Dienstencentrum Copernicus is een open centrum voor verschillende groepen en culturen in de wijk en de stad. Het centrum biedt ruimte aan ideeën van buitenaf. Het presenteert zich als een omgeving waar bezoekers respectvol omgaan met elkaar en met de diversiteit in de wijk.
DC Copernicus ontplooit eigen activiteiten die erop gericht zijn om mensen van verschillende achtergronden met elkaar in contact te brengen. Op deze manier creëert DC Copernicus een veilige omgeving waar mensen graag binnenkomen.

Het Dienstencentrum heeft een sterk en effectief team van bestuursleden en vrijwilligers. Dit team gaat flexibel en enthousiast aan het werk met de meest uiteenlopende vragen van bezoekers. Vrijwilligers en bestuur hebben een talent om het open en warme karakter van het centrum over te brengen op de omgeving. Alle medewerkers zetten zich in om in het unieke gebouw de wensen van de bezoekers te realiseren. DC Copernicus is laagdrempelig en opereert onafhankelijk van structurele gemeentelijke subsidie.

Heeft u zin om ons team te helpen versterken? Neem dan contact met ons op. Dat kunt u telefonisch doen, maar u kunt ook onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!