Onze vaste activiteiten

Onze vaste activiteiten

Roze Soos Samen

Op dit moment is onze soos gesloten. Onze gasten worden via e-mail op de hoogte gehouden wanneer de soos weer doorgaat.

De best bezochte roze ouderensoos van de regio! Roze ouderen en hun vrienden ontmoeten elkaar iedere tweede zondag van de maand voor gezelligheid, een drankje, vrolijke playback-acts en een maaltijd (eigen bijdrage €7,00). Iedere maand hebben we een ander thema. Dus kom gezellig langs en neem familie, vrienden en kennissen mee, want iedereen is welkom. Entree is gratis en de deuren gaan open om 16.00 uur.

Meer informatie

Hou onze site in de gaten, of kijk op onze Facebookpagina. Meld u aan voor onze mailinglist hieronder.

Copernicus Concert Café

In verband met de coronacrisis zijn er op het moment geen concerten gepland. Schrijft u zich hieronder in zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen

Klassieke muziek dichter bij de mensen brengen en musici dichter bij het publiek, in een gezellige omgeving. Daar gaat het om in het Concert Café. Klassieke muziek is als de Top 100 van nu: muziek om bij te praten, te drinken of om ademloos naar te luisteren. En dat kan bij uitstek bij ons!

Samen met (hoofdzakelijk) masterstudenten en recent afgestudeerden van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag verzorgen we maandelijks een concertje. De muziek is gevarieerd: van Barok tot Romantiek, van solo tot ensemble. Korte stukken, uitleg bij de muziek en een goed gevulde bar!

De entree bedraagt €10,00 die geheel ten goede komt aan de uitvoerenden.

Op de hoogte blijven van het Copernicus Concert Café?

Hou onze site in de gaten, kijk op onze Facebookpagina, of schrijf u in op onze emailservice hieronder!

Inschrijven op Copernicus Mail