Welkom!

Welkom!

Maatregelen in verband met het Coronavirus

In opvolging van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus die het Kabinet heeft afgekondigd, schort het Dienstencentrum Copernicus de eigen activiteiten op. Voor wat betreft de Roze Soos Samen worden de gasten via e/mail op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Wilt u weten of de bingo doorgaat, of de koren repeteren? Dan verwijzen we u graag naar hen. Onze excuses voor de overlast, maar wij doen dit voor de gezondheid van de gasten en vrijwilligers van ons centrum.

Houd onze website of Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws over onze activiteiten.

Het Bestuur van Dienstencentrum Copernicus


Op deze pagina vindt u het laatste nieuws en een kalender met de komende activiteiten van ons Dienstencentrum.

Aankomende evenementen

Evenement details:

 • zo
  12
  jan
  2020

  Roze Soos Samen: Vällkommen till Sverige!

  16.00 - 21.00hEntree gratis

  Op de Zweedse toer! 

  We gaan dit jaar van start met Zweden. Prachtig land, zeker in de winter en met een uitgebreide muzikale traditie. Wij trakteren u dan ook op onvermijdelijke en onverwachte klassiekers uit de Zweedse hitparade. Met daarbij geheel in stijl een Zweedse maaltijd voor maar €7,00 eigen bijdrage.

  Gelukkig is bij ons de drank niet zo duur als in Zweden, dus kom vooral met familie, vrienden en bekenden zondag 12 januari 2020 naar de Daguerrestraat. De deuren gaan om 16 uur open. Tot zondag!

  Wat is Roze Soos Samen?

  Roze Soos Samen is speciaal voor oudere homo's, lesbo's, biseksuelen, transgenders en hun vrienden*. Iedere tweede zondag van de maand verrassen we u met gezelligheid, play-back optredens en een verse maaltijd in eigen keuken bereid (tegen een eigen bijdrage van €7,00). Onze deuren gaan open om 16.00 uur en we gaan door tot 21.00 uur. Daguerrestraat 16, Den Haag.

  *Soos Samen 50+ staat open voor de hele LHBTIQA+ - queer gemeenschap en hun vrienden.