Welkom!

Welkom!

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws en een kalender met de komende activiteiten van ons Dienstencentrum.

Aankomende evenementen

 • zo
  12
  jan
  2020
  16.00 - 21.00hEntree gratis

  Op de Zweedse toer! 

  We gaan dit jaar van start met Zweden. Prachtig land, zeker in de winter en met een uitgebreide muzikale traditie. Wij trakteren u dan ook op onvermijdelijke en onverwachte klassiekers uit de Zweedse hitparade. Met daarbij geheel in stijl een Zweedse maaltijd voor maar €7,00 eigen bijdrage.

  Gelukkig is bij ons de drank niet zo duur als in Zweden, dus kom vooral met familie, vrienden en bekenden zondag 12 januari 2020 naar de Daguerrestraat. De deuren gaan om 16 uur open. Tot zondag!

  Wat is Roze Soos Samen?

  (meer…)

 • zo
  26
  jan
  2020
  16:00Toegang € 10,00

  Trio Boxwood & Bows met als gast James Hewitt spelen kamermuziek uit de 18e eeuw

  Het trio Boxwood & Bows heeft eerder een fantastisch optreden verzorgd in onze concertreeks. Nu komen ze terug, aangevuld met de violist James Hewitt, om kamermuziek voor clarinet en stijkers uit de 18e eeuw voor u te spelen.

  Het ensemble bestaat uit de Canadese clarinettiste Adrianna van Leeuwen, de Chinese viool- en altvioliste Xiangji Zeng en de Zweedse celliste Jenny Lierud. De drie ontmoetten elkaar terwijl ze samen studeerden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. James Hewitt is violist en heeft regelmatig in ons Concert Café gespeeld.

  Kom genieten van deze muziek en neem vrienden, bekenden, familie en buren mee. De deuren gaan open om 15.30 uur. De toegang bedraagt €10,00 en kaarten koopt u aan de zaal. Reserveren is niet nodig.

  Programma
  (meer…)