Organisaties

Verschillende organisaties maken gebruik van de ruimtes van het dienstencentrum.

 


 

Balletstudio Yolanda


Balletstudio Yolanda verzorgt dans- en balletlessen.

Ouder & kinddans, peuterdans, kleuterdans, klassiek ballet (spitzen), moderne dans, modern-jazz dans, workshops en dansverjaardagsfeesten.

Je kunt bij ons terecht voor dans- en balletlessen onder professionele leiding in een professioneel ingerichte studio.

Iedereen, kind, jongere, volwassene, senior, die met plezier wil dansen op haar of zijn niveau is bij ons van harte welkom. Of je nu ballet wilt doen, wilt werken aan organische bewegingen in de moderne dansles of meer swingend wilt bewegen in een modern-jazz groep. Van 2.5 jaar tot 70 +, van beginnend tot recreatieve, van ambitieuze tot gevorderde danser, of met het doel door te stromen naar een dansvakopleiding, er zijn mogelijkheden voor iedereen.

Er wordt in de lessen gewerkt met aandacht voor onder andere techniek, beleving, expressie, muzikaliteit en presentatie. Ook is er veel aandacht voor het sociale aspect en het beleven van dansplezier.

Voor meer informatie kijk je op de website, Facebook of Instagram

‌‌ Website     

‌‌ Facebook     

‌‌  Instagram     

 


 

Concerts in Copernicus

 

Concerts in Copernicus heeft als doel om concerten te organiseren in Copernicus. Klassiek, jazz en pop. Wij willen een podium bieden voor zowel Conservatorium studenten, beginnende professionals en amateurgezelschappen.

Voor meer informatie neem contact op via email met als onderwerp "Concerts in Copernicus"

‌‌ Agenda     

‌‌  Email     

 


 

Madame Jeannette Vocal Group


Madame Jeannette Vocal Group (ladies only)

Een Madame Jeanette is zo’n kleine, ontzettend hete Surinaamse peper. Maar in dit geval staat het voor een pittige vocal group voor 20- tot 35-jarige vrouwen. Uitstraling, lef en zingen of je leven er vanaf hangt, met plezier op het podium staan, zingen zoals we zijn: recht voor z’n raap. We zingen meerstemmig, 3 of 4 stemgroepen, afhankelijk van het liedje. Madame Jeanette zingt vooral popmuziek, maar maakt ook uitstapjes naar andere genres. Van Beyoncé, BLØF, Michael Jackson, Glee tot Joni Mitchell.

Madame Jeanette repeteert iedere maandagavond van 19.15 tot 21.15 uur in Dienstencentrum Copernicus.

Voor inlichtingen kunt u mailen of kijk op de website.

‌‌ Website     

‌‌  Email     

 


 

Marga's Boodschappenbingo

 

Elke dinsdagmiddag een gezellige bingo in ons centrum. U speelt mee al vanaf €7,-. Ook zijn er de lekkerste broodjes verkrijgbaar! Bingo van 13.00 tot 16.15 uur, zaal (en keuken) open vanaf 12.00 uur.

 


 

Pepperoni Gemengd Koor

 

 

Pit en sfeer Pepperoni is een gemengd koor met pit, en bestaat uit zo’n 40 leden in 6 stemgroepen. Dat levert een stevig geluid en mooie vocale wisselingen.

Wat we zingen? Frisse en vrolijke popsongs, ook Nederpop, ballads en latin, en soms een uitstapje naar andere muziekstijlen. Voor zingen met passie.

Pepperoni repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in ons centrum.

Meer informatie op de website of via mail.

 

‌‌ Website     

‌‌  Email     

 


 

Volle Evangelie Gemeente De Ware Wijnstok

 

Visie / Doel;  Onze visie is om zoveel mogelijk mensen klaar te maken als arbeiders in Gods Koninkrijk en hen uit te zenden om de blijde boodschap (evangelie) aan de wereld te verkondigen.

Het verkondigen van het evangelie zoals Jezus Christus dat bevolen heeft aan Zijn discipelen in Marcus 16:15

Er is een dienst elke zondag van 10.30 tot 12.30 uur in het centrum. Elke eerste zaterdag van de maand is er een Hindustaanse samenkomst van 14.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie via de website.

‌‌ Website     

 

 


 


Verborgen parel


Wist u dat wij ons al ruim 50 jaar in het het hart van Regentes-Valkenbos bevinden?

Dienstencentrum Copernicus


Adres
Daguerrestraat 16, 2561 TT Den Haag
Telefoon
070 3603232

 

 

 

 

Onderhouden door Hoekman IT Services