Welkom!

Welkom!

Maatregelen in verband met het Coronavirus

In opvolging van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus die het Kabinet heeft afgekondigd, schort het Dienstencentrum Copernicus de eigen activiteiten op. Voor wat betreft de Roze Soos Samen worden de gasten via e/mail op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Wilt u weten of de bingo doorgaat, of de koren repeteren? Dan verwijzen we u graag naar hen. Onze excuses voor de overlast, maar wij doen dit voor de gezondheid van de gasten en vrijwilligers van ons centrum.

Houd onze website of Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws over onze activiteiten.

Het Bestuur van Dienstencentrum Copernicus


Op deze pagina vindt u het laatste nieuws en een kalender met de komende activiteiten van ons Dienstencentrum.

Aankomende evenementen

Evenement details:

 • vr
  11
  okt
  2019

  Coming Out Day in teken van Roze Ouderen

  12.15 - 15.00ZINN Den Haag (Centraal Station)

   

  Op 11 oktober wordt aandacht besteed aan het uit de kast komen van homo's, lesbiennes, biseksuelen, transgenders en anderen voor hun seksuele voorkeur. Dit jaar besteden de regenbooggemeenten van Haaglanden extra aandacht aan de roze ouderen. U weet dat Dienstencentrum Copernicus hen ook een warm hart toedraagt.

  U bent uitgenodigd door de gemeenten om op 11 oktober a.s. samen Coming Out Day 2019 te vieren! De wethouders uit de regio Haaglanden, bestuurders en medewerkers van (zorg)instellingen en beleidsmedewerkers, en natuurlijk Roze senioren zijn van harte uitgenodigd op deze dag. Thema is het onderzoeken hoe het beleid zo aan te scherpen dat de woonomgeving van Roze senioren in onze regio LHBTI-vriendelijker wordt. Wilt u weten wat er speelt en hoe u een bijdrage kunt leveren dan zien zij u graag op 11 oktober a.s.!

  Graag even aanmelden voor 27 september via evenementen@cochaaglanden.nl i.v.m. de capaciteit. Ook met vragen en opmerkingen kunt u bij bovenstaand e-mail adres terecht.