Welkom!

Welkom!

Maatregelen in verband met het Coronavirus

In opvolging van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus die het Kabinet heeft afgekondigd, schort het Dienstencentrum Copernicus de eigen activiteiten op. Voor wat betreft de Roze Soos Samen worden de gasten via e/mail op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Wilt u weten of de bingo doorgaat, of de koren repeteren? Dan verwijzen we u graag naar hen. Onze excuses voor de overlast, maar wij doen dit voor de gezondheid van de gasten en vrijwilligers van ons centrum.

Houd onze website of Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws over onze activiteiten.

Het Bestuur van Dienstencentrum Copernicus


Op deze pagina vindt u het laatste nieuws en een kalender met de komende activiteiten van ons Dienstencentrum.

Aankomende evenementen

Evenement details:

 • zo
  10
  nov
  2019

  Soos Samen 50+ Vlaamse meesters en meesteressen

  16.00 - 21.00hEntree gratis

  Soos Samen 50+ haalt de banden aan met Vlaanderen

  We houden toch altijd nog wel een beetje van onze zuiderburen, ook al zijn ze al 180 jaar (officieel in 1839, feitelijk al eerder in 1830) niet meer bij ons. Vlamingen zijn gezellig, spreken Nederlands (al kan je ze bijna niet verstaan), zijn bekend van hun heerlijke pintjes en trouwens, is het nou patat of frites?

  Vandaag halen we de oude banden weer eens aan en presenteren een playback programma met uitsluitend Vlaamse meesters en meesteressen van de muziek. Met bijbehorende sfeer en maaltijd. Nee, geen friet, want dat is niet te doen voor zoveel gasten! Zondag 10 november hebben we weer zo'n oergezellige soos, met veel gezelligheid, leuke gasten, de goed gevulde bar en de verse, zelfbereide maaltijd voor een eigen bijdrage van €6,50!

  Kom dus vooral met familie, vrienden en bekenden zondag 10 november 2019 naar de Daguerrestraat. De deuren gaan om 16 uur open. Tot zondag!

  Wat is Soos Samen 50+?

  Soos Samen 50+ is een gezellige bijeenkomst speciaal voor oudere homo's, lesbo's* en hun vrienden. Iedere tweede zondag van de maand. Dienstencentrum Copernicus, Daguerrestraat 16, Den Haag. De toegang is gratis en mee-eten kan voor €6,50 eigen bijdrage.

  *Soos Samen 50+ staat open voor de hele LHBTIQA+ - queer gemeenschap en hun vrienden.