Welkom!

Welkom!

Maatregelen in verband met het Coronavirus

In opvolging van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus die het Kabinet heeft afgekondigd, schort het Dienstencentrum Copernicus de eigen activiteiten op. Voor wat betreft de Roze Soos Samen worden de gasten via e/mail op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Wilt u weten of de bingo doorgaat, of de koren repeteren? Dan verwijzen we u graag naar hen. Onze excuses voor de overlast, maar wij doen dit voor de gezondheid van de gasten en vrijwilligers van ons centrum.

Houd onze website of Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws over onze activiteiten.

Het Bestuur van Dienstencentrum Copernicus


Op deze pagina vindt u het laatste nieuws en een kalender met de komende activiteiten van ons Dienstencentrum.

Aankomende evenementen

Evenement details:

 • zo
  08
  mrt
  2020

  Roze Soos Samen: Bella Italia!

  16.00 - 20.00hEntree gratis

  Benvenuti in Italia 

  Deze maand gaan we naar Italië, land van cultuur, liefde en culinair genieten. We doen er alles aan om u helemaal in Italiaanse sferen onder te dompelen, met prachtige playback optredens van onze DC Zusjes, Italiaanse aankleding en een heerlijke verse maaltijd, bereid door onze chefs!

  Zoals altijd is het bij ons super gezellig en verheugt ons barpersoneel zich om u weer te ontmoeten. Entree is gratis, mee-eten kan voor een bijdrage van €7,00. Wat let u? Neem vrienden, bekenden en familie mee!

  Graag tot 8 maart!

  Wat is Roze Soos Samen?

  Roze Soos Samen is speciaal voor oudere homo's, lesbo's, biseksuelen, transgenders en hun vrienden*. Iedere tweede zondag van de maand verrassen we u met gezelligheid, play-back optredens en een verse maaltijd in eigen keuken bereid (tegen een eigen bijdrage van €7,00). Onze deuren gaan open om 16.00 uur en we gaan door tot 21.00 uur. Daguerrestraat 16, Den Haag.

  *Soos Samen 50+ staat open voor de hele LHBTIQA+ - queer gemeenschap en hun vrienden.